Reklama
  • Czwartek, 16 lutego (08:00)

    Czarnogórska zupa

Składniki: 20 dag fileta z dor sza, papryka czerwona, papryczka chili, włoszczyzna, 2 zie mniaki, łyżka papryki wędzonej, pół łyżeczki chili, smalec, łyżka tymianku, natka pietruszki, cebula, sól, pieprz

W garnku rozpuść smalec i zeszklij cebulę. Dodaj pokrojoną włoszczyznę, papryki i ziemniaki. Wsyp przyprawy i wymieszaj. Smaż około 5 minut. Następnie zalej wrzątkiem i gotuj do miękkości. Do zupy wrzuć pokrojoną na kawałki rybę i gotuj 15 minut.

Reklama

Na żywo

Zobacz również

  • Składniki: 2 duże cebule, 2 ząbki czosnku, 3-4 ziemniaki, 4 łyżki oleju, po 1 marchewce i pietruszce, pół szklanki śmietany 18 proc., 3-4 łyżki chrzanu, 20 dag szynki, 2 liście laurowe, cukier,... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.